Voor een gebruiksvriendelijke website gebruiken we cookies. Wie lust er geen cookies?
SLUITEN
Leuk ontbijtidee! Granolataartjes met een vulling van banketroom en vers fruit. Makkelijk, superlekker en ideaal voor een zondags verwenontbijt.
Voeg de mix en de melk samen. Klopt tot een gladde room.
Meng de muesli, de eieren en de honing.
Vet de taartvormpjes in en vul ze met het mueslimengsel. Druk goed aan op de bodem en de zijkanten.
Vul de mueslibodems met de banketroom en schuif gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C. Controleer regelmatig of de mueslibodems niet aanbranden, zet zonodig de temperatuur wat lager.
Haal de taartjes uit hun vormpje en versier met vers fruit.
Nostalgisch lekker en helemaal niet moeilijk om te maken: gevulde speculaastaart. De fijne speculaaskruiden en zachte marsepeinvulling geven je gegarandeerd dat warme najaarsgevoel.
Naar recept
Een sneeuwwitte cake! De lichte kokoskleur geeft je cake een stijlvolle uitstraling. Staat goed op elk feest!
Zachte speculaas vindt zijn oorsprong in België. Het lekkere recept is geen geheim gebleven. Ook jij bakt zonder probleem de enige echte!